Pilótaképzés

A repülés mindig is izgatta az emberek fantáziáját! Miért ne próbálná ki ön is, milyen madártávlatból szemlélni a világot? Ha egyszer megtapasztalta, valószínűleg nagyon meg fogja szeretni!
Nálunk kulturált környezetben, többféle géptípuson (Cirrus, Cessna, Bulldog), tapasztalt, szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkező oktatóktól kaphatja meg a privát pilóta jogosításhoz szükséges elméleti és gyakorlati kiképzést. Ha szükséges, az ön időbeosztásához illesztjük az órák menetét is.

A Magánpilóta Szakszolgálati Engedély megszerzéséről

A Magánpilóta Szakszolgálati Engedély (Private Pilot License, PPL) megszerzése után képes lesz arra, hogy a repüléseket a látvarepülési szabályoknak megfelelően (VFR) biztonságban, felügyelet nélkül tudja végrehajtani. Ezt követően az éjszakai minősítést (NVFR) is megszerezheti nálunk. A repülésekhez különféle típusú gépeket bérelhet tőlünk. Amennyiben gépet szeretne vásárolni, abban is tudunk segíteni.

A Magánpilóta Szakszolgálati Engedély megszerzésének feltételei:

A Cirrus Hungary az elméleti és gyakorlati képzéseket magas színvonalon biztosítja az Ön számára. Az elméleti tanfolyam időtartama 120 óra, amelyet elméleti vizsga követ. Sikeres vizsgázás után elkezdődik a gyakorlati képzés. Itt lehetősége van Cirruson kívül többféle géptípus közül választani. A gyakorlati képzés időtartama 45 repült óra, amely főként légtérgyakorlatokból és útvonalrepülésekből áll. A teljes képzést követően hatósági záróvizsgát kell tenni. Ennek pozitív elbírálása után megszerezte a Magánpilóta Szakszolgálati Engedélyt!

Bővebb információért forduljon hozzánk bizalommal!

Jó repülést kívánunk!